Pola Tido Bayi

Hye Ibu Semua.. Ni Anak Pertma Boleh Sy Tny Baby Memang Sejam Skli Ke Bangun Utk Mnyusu.. Baby Skrng 17 Hari.. Agak2 Pola Tido dia Akan lbh Lama lps brp bln ya.. Risau Gk Mikir Dh Masuk Kerja.. Boleh Tk Die Tido Lena Waktu Siang.. Atau waktu mlm..

5 Balas

ya..baru lagi 17 hari tu. memang baby kerap bangun waktu mlm. waktu tidur ibu ayah pun dah berubah bila ada baby. nanti masuk 4 ke 5 bulan ke atas slow2 dia akan tidur lebih lama waktu mlm. jgn risau. normal ya.

mula2 mmg mcm tu sis. dia rse janggal kat luar. dh biasa dlm perut ibu. nnt lama2 dia akn teo lebih lama. anak sy mse sebulan lebih bgun 2 jam skali, lpas tu, 3 jam skali. skrg dh 7bulan lebih, bgun 4 jam skali

Baby awal awal mmg mcmtu, kejap je tido kejap bangun, tapi dh 4bulan keats nanti dia akn tido lama wktu malam.. Bangun kejap pun sbb dia nk susu pastu tido balik🤭

nanti dia makin besar dh kurang sikit bangun malam, anak saya dulu pun camto skrg dh 4 bulan 3 jam sekali baru dia terjaga nak susu lepas tu tido balik

Mula2 je sis.. Nnti dh 3 bln keatas lma dia tido mlm