Website beli barang baby online

Hye boleh share x nak cari brg2 baby online murah2 kat mana? Kerja x sempat nak cari kat kedai sangat???

28 Balas

sy beli kt shopee..tp kena pandai pilih. jgn main beli je. kena rajin tgk review. berjam jgk hbs masa kt shopee 😅

4y ago

sy tk biasa beli brg baby kt shopee..sbnrnya ni first time sbb anak first. sy pilih random je janji seller tu ada label preferred n recommended by buyers yg lain. tp kalau dh jumpa yg ok kena cpt sbb selalunya barang ok cpt hbs. sy suka kumpul bnyk² baru beli..tapi lpstu mesti trlepas sbb sold out 😂satu je yg sy tk suka bila kena postage tp beli harga barang tk sampai rm10..so better cari seller yg jual bnyk barang baby. senang sikit sbb semua ada..jimat postage. so far barang yg sy beli semua ok.