Hye baby saya baru 4 bulan batuk2 n byk kahak mcm mana nak buat ye..

1 Balas

Dari dalam pantang smpai laa dah nak 5 bulan ni sy sapu krim tu dkt dada and hidung anak. Alhamdulillah sampai skrg belum pernah lagi selesema batuk berkahak sebab dia selalu keluarkan kahak tu ikut jeluak. Dkt shopee murah sikit kalau nak beli.