kahak

Ada x baby mommies bkahak & dada bbunyi..mcm mna ye nk hilangkn kahak..macam2 dh buat tmsuk bg ubat cair kahak atas arahan dktor tp masih bkahak bbunyi..kesian..baby bru nak masuk 4 bulan..kalau boleh xnak bg ubat byk sgt..

1 Balas

Bg ubat ikut dos dan wktu ditetapkan. Msa mndi alirkan air suam blkg baby utk cairkan kahak. Mmg lmbat skit bab kahak ni. Ank sy 2x kena. Smggu jugakla bru hilang.

5y ago

Ya sis.. mmg ambik msa skit. Sbb baby kan xpndai buang kahak sndiri msa kahak kt tekak. So bila xbuang bnda tu msuk pru2. Itu yg buat nfas brbunyi.