Baby batuk

Baby 4 bulan tiba2 batuk normal ke? Tiba2 je dia batuk2 malam semalam. Ada bunyi kahak kalau dia batuk. #ingintahu

1 Balas

emm anak saya baru baik dari batuk berkahak nak dekat 2 minggu ,mula ii macam anak awak laa batuk biasa ii je ade kahak sikit lama lama makin teruk smpai nafas laju dada bunyi ...saya bawa gi jumpa doc ,diorang bgi neb2 kali then makan antibiotic baru elok ...serik dahh jangan laa kena lagi ...kesian dekat baby btw anak saya 5 bulan ...awak pantau je kalau agak teruk bawa gi neb sebelum melarat mcm anak saya hampir nak kena warded nasib laa tak kena warded

4mo ago

baby x demam .. cume batuk berkahak je