buku pink

Hye assalamualikom.. Brapa bulan ya sesuai nak buka buku pink? ?

28 Balas

8 minggu pun dah boleh.. kalau ade klinik desa kat area rumah, pergi klinik desa x sesak ngan orang. tangkap gamba ic husbnd, surat nikah , dengan bil letrik.. kadang2 depa mintak kadang2 tak

Sy biasa buat buku dlm kandungan 5 bulan .. Awl2 tak mau la .. Leceh .. Hihihi .. Lgpn alahan kuat .. 5 bulan alahan da xde .. So bole p kua jmp doc 😄

hai, start week 8 boleh sudah buka ya. boleh terus ke kkia sudah. anyway, semoga semua baik baik saja 😊💕

Klu KK kena buka buku sblm 12w.klu x, mmg kena la. Klu swasta,rasanya x kisah sgt, 5bln pun blh

Skrg bwh 4bln dh boleh buka.. Sy 6minggu 6 hari dh buka.. Buka awl senang, kalo jd ape2

8week buat je awal kita senang buat lambat nanti nurse bising hehe

kandungan 4,5 minggu pun dah boleh bukak,lg cepat lagi bagus...

Bawah 12 minggu sis . Saya buat time 8 week harituh .

Sebelum week12.. Tp sya bukak week13 😅