buku pink

Hai nak tanya buka buku pink brapa weeks ya..

27 Balas

Sya bukk buku mse pregnant 11 week, itupon nurse sbok tnya btol ke dh wat appointment untk bukk buku ni...🤦‍♀️Pdhal terang2 dy dh tgok appointment sya...plik kk kt tmpt sya ni, nk bukk buku pon byk tnye...😑😑

4y ago

Tq.yeke..kdang nak jawap pun gagap lau die tanye cm 2..huhu

Sy buka 9weeks . Awal bagus tapi kalau awl sgt takut tk larat nak berulang ke klinik je . Lewat pun jgn lebih 12weeks

Saya bila cek 2line besok terus buat buku masa tu 5 minggu alhamdulillah sekarang 32minggu baby pertama ☺️

4y ago

Tq. Wah x lama lg bby keluar.

Sis. Nak tanya betul kalau orang asing nak buat buku pink bayar berapa yer? Area pulau pinang

4y ago

Sama2.

Selalunya kandungan 3bulan ke bawah dh kena buka.. Saya masa 8weeks pergi buka buku pink.. 😄

adik sy hr tu pergi klinik check...Dr tu ckp sblm 8 mggu anak pertama kalau boleh dah buat buku

aslkan dh confirm pregnant dh bleh buka buku pink sis.. sy hr tu 4wk dh buka buku..

4y ago

same2 sis

Before 12 weeks. Semoga dipermudahkan urusan sis. Aamiin 🤲🏻💞

Kite 2week late pegk buat buku tu pun nurse kire dh 6weeks masetu

Sblum 12 minggu n better call klinik kesihatan utk kepastian

4y ago

Ur welcome