Darah

Hy semua. Semalam keguguran 6 weeks. Semalam bleeding dan dah scan kantung dah kosong. Alhamdulillah kluar sendiri. Darah yg keluar ni bila akan berhenti ye. TQ.

25 Balas

sy awal tahun lepas keguguran. 8weeks, sedihnye sbb mase tu xtau yg diri tgh peknen... ingt sakit perut sbb senggugut, tp darah kua sikit2, skali kuar seketul mcm daging , terus rasa x sedap hati. pergi klinik doc ckp complete miscarige..x kne cuci2,makan ubat,..sayu tgk muka suami mase tu..😓

5y ago

Same la kluar darah pastu ketulan.. memang sedih. Redha j la.