Darah

Hy semua. Semalam keguguran 6 weeks. Semalam bleeding dan dah scan kantung dah kosong. Alhamdulillah kluar sendiri. Darah yg keluar ni bila akan berhenti ye. TQ.

25 Balas

depends sis.. sy dulu gugur 4w last year bulan 12, darah ketul tu keluar & after 2hari dh kering.

Sis sya pun baru gugur 7 weeks...perut x sakit cuma keluar ketulan darah...perlu ke ke hosp utk cuci?

5y ago

Pergi j sekarang. Doktor boleh scan n check rahim. Tak smestinye cuci kalo dah keluar habis.

sy baru jugak keguguran drah nifas 8hari shaja.. then skrang genap 20hari period dtg balik

5y ago

Lebih kurang 10 ari sis

Sy bru jgk gugur.. x smpai semggu darah sy dh brhenti..,brgantung pd individu sis..

5y ago

Aammiinnn...tq..mmg sy teringin sgt2..

Mcm saya lepas kantung kluar sendiri...darah 1 @ 2 hari dh habis

Bergantung pada individu sis. Mungkin dalam seminggu ke dua minggu

sy pernah gugur 6 weeks, 2 minggu baru habis keluar darah.

Apa khabar sis sekarang? Stay strong ya! You can do this 😊

5y ago

Makin baik. Masih berpantang. Tq sis☺

Depends sis. Lain orang lain waktu berhenti darah tu

Sy pun baru gugur.. Drh masih lg ade skit. Dh 9hari..

5y ago

Ameen. Terima kasih Semoga sis pun mdpt yg didoakan...Ameen