tanda tanya

Hy mummyyy2 ,,sy nk tnyee ,,baby 3bulan bole taa ek bg nestum beras ?? Sy bru anak sulongg ...pendapat please mummyy..,😊

3 Balas

TAK BOLEH mommy... kenapa nak bagi nestum ya? baby cakap dia lapar nestum ke? klu baby still menangis2 slesai mnyusu, bukan tanda dia x puas mnyusu ye, mgkin pampers penuh, mgkin perut kembung, mgkin saja nak mommy dukung peluk dia didada sebab rasa rindu pada heartbeat mommy.. apa2 mommy boleh rujuk nurse or doc ye, sian baby klu makan nestum sedangkan perut dia susah nak hadam lagi makanan lain selain susu...

4y ago

tq mommy dan atas info nyee ..😊

tak boleh sis, usus baby xmatang lagi utk proses, bagi susu saja smpai 6bulan.

4y ago

Tq info nye sis ..😊

baby mn blh mkn p klinik nurse tak ckp ka??