nak kepastian

Hy mommyyy2 ,,nk tnyee ,,sy daa masok 30week ,,normal ke bahagian celahh antara kemaluan n peha akan rase sakett ?? Bilaa nk tukar position atau bngon nk ddok akan rse cm urat tegang ....please inform ye mommyy ,,sy pregnant ank firstt . .tq

18 Balas

Sama la sy pon sakit kat bahagian celah kangkang.. Kalau tido nk tukar posisi mengiring ke ape mmg sakit.. Nk bgun dri tido tu pon sakit..

Ya urat tegang itu normal sis.. cuma sis kne banyakkn exercise utk senang bukaan 🥰, semoga success 💪🏻👏🏻

Sama sis saya pn mcm tu..tpii saya bru msk 30 week..kdg2 bla ddk nk bngn tu ya allah peritnya rasa..sakit betol

Saya pun 32w,,,rasa mcm tu jugak bila tukar posisi lagi aduh!!! sakit sampai x bole gerak

ibu saya kata normal sebab baby dh kat bawah ambik position nak keluar , sekrng 32week

sy pun 30w skrg..and rase ape yg awk rase.sakit xtahu nk ckp mcm mna kan..huhu

normal..sy 33 week..nurse ckp kpala bby dh turun bwah..

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

normal..sya pun rasa mcm tu

normal saya pun rasa bgitu