Mengandung lagi?? anak pertama baru usia 5bulan ?

Hy mommy.. Saya ibu bru usia 25 tahun, nak tanya saya mengandung lagi anak kedua.,ank first baru 5bulan , sekarang pregnant baru 5weeks, anak first bersalin normal, x menyusu badan selepas dalam hari, dan makan pil perancang dari KD pil orolcon.. Makan dgn konsisten.. X pernah miss lg tapi sangkut juga? Saya takut kena marah dgn misi😔 mcm mana nak jawab dgn misi.. Adakah baik untuk saya atau sebaliknya? Ada sesiapa berpengalaman disini boleh share x? Terima kasih semua mommy yg share story❤️

Mengandung lagi??  anak pertama baru usia 5bulan ?
2 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp apa sy blh nshtkn better puan prgi ke klnik buat buku pink jika ada apa2 brlaku puan dh ada buku pink dh..mg dpmudahkan segala urusan puan..aamiin...

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp apa sy blh nshtkn better puan prgi ke klnik buat buku pink jika ada apa2 brlaku puan dh ada buku pink dh..mg dpmudahkan segala urusan puan..aamiin..