Pemakaian pantyliner

Hy assalam smua.. Nk tny, ad x yg alami jgkitan kuman candida utk 3rd trimester ni? Doct ckp bkn gbs.. Stiap hri, siang mlm sy perlu pakai pantyliner dsebabkan keputihan yg kluar.. Bru2 ni sy ad tukar brand pntyliner, bacteria control.. Tp pantyliner ni ad bau wangi.. Slalu sy pakai yg xda bau @ unscented.. Ad effect @ x ya.. Sb kt plastik dy xda nyatakan scented.. #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Balas

sbrnya..masa mengandung kurg kan pemakaian pakaian dlm atau panty melainkan nak kluar ke mana2. udara xbergerak di sekitar kwsn intim, boleh mnybbkn jgkitan kuman..