OVERDUE DAH WEH

Huwaaaaaa risaunyaaaaaa. Ketuk ketampi, jalan round sekampung, berhubungan badan, semua dah buat tapi sakit manja2 je. Mommy2 doakan sayaaa 😔

OVERDUE DAH WEH
2 Balas

ank pertama ke sis? saya ank pertama overdue 40week5days. itu pun seharian shopping dgn mk mentua smpai tutup mall dok shopping. itu pun saya xmaw g hspitl mak mentua yg pkse. check2 dah 3cm. #28Nov20  #TAPSuperMoms

4y ago

dktr bg tarikh seminggu lg ke untuk ke hspitl? sis cuba byk berjalan & kurangkn terlalu baring klau nk baring,baring belah kiri. mudah2an allah mempermudahkan urusan sis lahirkan zuriat pertama ni.. Amiin..

semoga dipermudahkann .. aamiin 🌸 .. doakan saya jugakkkk 😭😭