Meluahkan sahaja

Husband yang suruh berhenti kerja . Lepastu kereta ada nak kene service . Bila saya ckp takde duit dia buat muka pula . Saya dh cakap dh kereta tu jual je kalau taknk tolong bayarkan . Saya nak hantr pengasuh dia tak bagi sebab takut anak lebam2 balik mcm seblum ni hntr ke pengasuh . Saya mmg ada je duit dalam account tpi saje taknak keluar duit . Sebab dia ada duit je nanti bagi abang dia lah apa lah . Saya tau family dia lagi penting tapi em saya nak bekerja semula dia tak bgi pula . Banyak kali dh saya minta nk kerja part time je .

4 Balas

Cuba slowtalk dengan suami. Ya ibu² memang akan rasa susah bila takda income sendiri at the same time dilemma juga kan anak takda sape nak jaga. Moga dipermudah urusan ya mommy