Meluahkan sahaja

Husband yang suruh berhenti kerja . Lepastu kereta ada nak kene service . Bila saya ckp takde duit dia buat muka pula . Saya dh cakap dh kereta tu jual je kalau taknk tolong bayarkan . Saya nak hantr pengasuh dia tak bagi sebab takut anak lebam2 balik mcm seblum ni hntr ke pengasuh . Saya mmg ada je duit dalam account tpi saje taknak keluar duit . Sebab dia ada duit je nanti bagi abang dia lah apa lah . Saya tau family dia lagi penting tapi em saya nak bekerja semula dia tak bgi pula . Banyak kali dh saya minta nk kerja part time je .

4 Balas

semoga sis dimudahkan urusan.. btw saya sokong sis simpan je duit sis.. dah suruh berhenti kerja tu laagi la kena suami yg bayarkan semua yg biasa sis bayar tu.. laki kalau ada duit lebih nanti akan habiskan ke lain plk