Have your husband ever said that you look fat after you are married?

Voice your Opinion
Yes
No

1396 respon

9 Balas

husb tidak pernah cakap gemuk, bila tanya dia bilang tidak.. tapi sy notice memang naik laa 😂 apa tidak 61kg - 80kg haha

Tidak. Tapi dia sering motivate sy utk sihat. Xkurus xapa. Yg penting sihat #TAPSupermoms #TAPactiveusers

jujur nau suami saya.. tp dia sangat menjaga isteri dia ni ❣️

Yes. Tapi saya sedar juga. Suami cakap biar bulat sama-sama 🤣

Yes 😆😆😆 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

i'm the one who said that to myself

Ya, tapi dia pun sama 😂

yes

yup