Did your husband always help you with the baby?
Voice your Opinion
Yes, my husband really helpful
No, he always busy

4163 respon

23 Balas

Sebenarnyaa rindu nak ada baby sebab sebab mcm ni je hahaha.. nak tengok hubby rajin. Eh tak pregnant pon rajin jugak.. tapi ada baby lagi double rajin heheh

Alhamdulillah always. Busy tu jarang² sekali so byk masa jugak dengan anak². Ni otw nak masuk anak yg ketiga. Hope berkekalan sampai bila² lah. 🤗

Always.. my husband sentiasa take over uruskan anak when he is around! Dari mandi kan anak, siapkan anak, suap makan n so on 😍

Alhamdulillah allah kurniakan sy suami yg baik. Mcm mn sibuk dgn kerjaya tetap membantu saya. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

dia sgt² membantu dri start pregnant...dlm pantang n smpai sekarang...syukur sgt²...sgt² beruntung...🤗

Siapa tgh free je settle terus baby kdg2 dua2 sekali buat sama2 ☺️❤️

No.dia slalu lyan game .. bila disruh di mngeluh..so totally sya yg jga ank

2y ago

kadang². bila disuruh baru buat. ni nak masuk yang kedua. harapnya pandai lah buat apa yang patut. paling koman pon tlg uruskan anak yang first. hope so.

mengasuh dari jauh 😆 video call dia layan anak, saya buat keja

Of coz. Slps blk dr keja turn suami jaga ank

Kalau duduk rumah pun xpndai tolong