Did your husband know how to change baby diapers?
Voice your Opinion
Yes
No

3751 respon

18 Balas

x pandai mana.. tp pernah saya sakit xleh bangun, dia urus smua tp tetap dgn bantuan saya.. mandikan boleh, pakai pampers mcm bgusti dgn anak lak sy tgk.. hahah.. last2 sy yg pakaikan pampers tu.. dan dia urus smua yg lain..

Jrg lh kalau dah baby beyak ni.. Masa kcik sgt baby tu dia suka lh nk tukar2 wlpun baby beyak tu pun kalau dia just mahu tunjukkan kepakaran.. Hahahah.. Bila dh besar ni kita mnta tolong or sibuk dia tolong saja.. Hehe

bila suami berada di rumah,dia yg cuci poo poo baby,tukarkn diapers.

No.. Belum pernah lagi. Sbb ank takut dgn bapak nya

Dia yg selalu tukarkn lampin...dh bahagikn tugas😄

kadang2 jee 😪 #TAPsupermoms

Kena ajar baru pandai 🤣

Of course yess😍😍

Yes🥰

yes