Miscarriage

It hurts but I am still fighting. I know God has a purpose in everything. He knows what is better for us. I got miscarriage last March 9, I am 3 months pregnant when I lose my baby but it still hurts. Every night I felt sad, every night anxiety attacking me, everytime I see posts about babies, pregnancy or anything about pregnancy I felt insecured, sad, depressed. I lose my baby because of stress. So I am calling all mothers out there to be more careful when you are in first trim. It is more high risk time of pregnancy. Lagi ko napapanaginipan anak ko, alam ko anak ko yun LALAKI pero pag nagigising ako di ko na maalala itsura nya. ? I am still trusting God. ?

18 Replies

I know exactly how painful it is to lost a baby na kay tagal mong inantay. I feel you mamsh. I also lost my baby at exactly 6mos nong december :( mahirap,masakit at sobrang hirap tanggapin but God has it's own plan ika nga and luckily after 1month nabuntis ulit ako I'm now 7 weeks pregnant, always remember na may plano si God sa inyo ng partner mo. Keep on praying. KaFaith lang kay God. Ibabalik din saiyo kaagad si baby. :)

4y ago

nanganak din ako via normal delivery after that niraspa ako kasi nawalan ng heartbeat si baby sa loob after my bag of water broke nadrain si baby, 2mins lang wala ng makuhang heartbeat :(