Miscarriage

It hurts but I am still fighting. I know God has a purpose in everything. He knows what is better for us. I got miscarriage last March 9, I am 3 months pregnant when I lose my baby but it still hurts. Every night I felt sad, every night anxiety attacking me, everytime I see posts about babies, pregnancy or anything about pregnancy I felt insecured, sad, depressed. I lose my baby because of stress. So I am calling all mothers out there to be more careful when you are in first trim. It is more high risk time of pregnancy. Lagi ko napapanaginipan anak ko, alam ko anak ko yun LALAKI pero pag nagigising ako di ko na maalala itsura nya. ? I am still trusting God. ?

18 Replies

Sis nagkaron ka din ba noon ng yellow discharge lage? meron kasi ako madalas pero salanat sa dyos dugo wala naman at sana wag naman kasi twice na ako nakunan eh ayuko na ulit

4y ago

Hindi naman yellow, I think it's infection pacheck up ka sis masama din kasi yun. Para maresitahan ka if ever may infection ka, prone ang mga buntis sa UTI so better to consult your OB. 😊 It's all started in brown discharge hanggang sa naging spotting then heavy bleeding na yung sakin.