Kurang selera makan pada 36minggu.

Hujung2 ni dah kurang rasa nak makan nasi. Tapi tetap makan jugak takut bby tak dapat nutrisi. Ada yang sama tak? Kalau kita makan dalam kuantiti sederhana ok ke? Asalkan ambik nasi jugak tiap hari. Rasa loya tengok nasi skrg😂 , kalau tak makan, lapau.

1 Balas

Sama 36w , nmpk nasi pun tak selera , hari2 memikir nk mkn apa nk msk apa 😅. Tk mkn karang lapar , bila dh mkn lagi satu jam lapar blik haha . Sabar jelahh dh hujung2 ni 😂