Adakah hubungan seks anda berkurang selepas mempunyai anak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3944 respon

18 Balas

😂😂✌sbb dua2 penat lyn ank ..blik kje ank stay ngn ayh ea claims dkungla..claims nk suh layan main mainan n mkn..xbg ayah ea rest . Tu dua2 penat..nk2 ank dh stat lasak lg la...hew3

benda tak boleh di Rancang. sebab Bila Rancang, anak tido tak lena lah, asyik gerak lah, asyik bangun lah. Bila tak Rancang nak Bersama, tak Bersama pun, elok pulak tido lena nye tak bangun² 🤣🤣

selalu dah halfway bangun nak susu la pulakk hahaha kalau tak bersama tu elok je tidurnya 🤦🏻‍♀️

Busy dgn anak. Plus penat balik kerja, terus masak, urusan rumah, tengah malam bangun banyak kali untuk baby mengusu. 😅

Hmm dulu biasa2 je lepas datang period selepas sekian lama tak datang. Eh yg perempuan makin menjadi jadi pulak 😂

mmg ajar anak² tdr asing jd x ganggu utk dating dgn suami 🙈🙊 #09Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

kena tunggu anak betul2 lena dulu baru lancar semuanya. kesian kat suami kalau dia puasa lama sangat

Baru nak warm up anak nangis . . 😂 . . Kakak dgn adik sepakat kot 😅

3y ago

HAHAH kena cari masa yang sesuai sis

Bru buat pemanasan, tiba2 baby bangun 🤣

3y ago

hahahaa 😆

Budak tak tidur2 haha.. aktif je.. kang dia tolak pintu naya