Doakan bby sy

Hrp2 esok turun kuning nya.. n bole balik esok.. taknk dok lama2 kat sini ..😭😭

Doakan bby sy
22 Balas

teringat pengalaman anak kne tahan wad sbb kuning. brsalin czer, ibu lps blk. tp tnpa bby. sayunya hati kne tgglkn anak. sblm blk jengah anak, tp anak tgh ambik darah. doktor suruh tggu klu nk jmpe anak. tp hati tk kuat. just pesan mntk tlg sgt jaga anak. gtau esok saya dtg bwk susu. otw blk tk brhnti ngs ingatkn anak. ulang alik 5 hari antr bekalan susu pd anak. sehari 3 botol. mmg penat tp masa tu cuma fikir nk anak sihat dan boleh blk. alhmdulillah hari demi hari anak mkin ok. sebak teringat blk. skrg anak dh 1y5m. bakal jd kakak julai 2021. in shaa Allah..

3y ago

mase dok wad.. mak bole tido sekli.. ni ulng alik ke klinik pon.. sian ayahnyer kje..