My due date

Esok is finall due date sy.. Tp still msh tk ada tanda nak bersalin.. Rasa2 nya bole lg go out pergi balik rumah mak.. Nak bersalin kat sana.. Tak biasa bersalin kt hospital Daerah tpt suami.. Hopelly korang doakan sy ye..

1 Balas

Pegi la..bawa semua dokumen.. Due date ni..x semestinya tepat.. Yg penting skrg puan xde tanda2 nak bersalin. Dan perjalanan jauh xde masalah utk puan tempuh.. Berpantang dgn mak sendiri lebih selesa.. Mak kan... hanya dia saje tahu akan anaknya..

5y ago

Yupp.. Selesa dg mak sendiri.. Lg pula sebab utamanya, hospital dekat dg rumah, 5minit je dah sampai hospital.. Kalau kt tpt suami, hospital jauh.. Risau pula tk sempat g hospital dah bersalin kt jln.. Kita tk bole jangka baby nk keluar..