muntah makan zincofer

Hrni first day sy makan zincofer..tp sy muntah balik..kenapa jd begini..sedihnya sy..sblm ni mkn obimin xde la jd mcmni..

14 Balas

Saya pun nurse bekalkan pil zincofer juga. 2 hari saya telan dua2 hari saya muntah. Husband suh pi kkia cuba minta tukar pil. Alhamdulillah nurse yg handle saya sgt baik hati. Ditukarkan saya dgn pil obimin semula. Pil zincofer saya pulangkan balik kt klinik. Cuba la minta tukar semula pil tu kt kkia.

5y ago

Nurse tukar kan pil obimin. Nurse ada cakap zincofer tu dos dia tinggi. Mungkin kita ni x sesuai.