muntah makan zincofer

Hrni first day sy makan zincofer..tp sy muntah balik..kenapa jd begini..sedihnya sy..sblm ni mkn obimin xde la jd mcmni..

14 Balas

Mkn sblum tido sis, confirm x muntah sbb dh pengsan.. 🤣🤣 Terbangun sbuh pun sebab baby dlm perut buat latihan taekwando 🥋

5y ago

Saya pun sbijik mcm cik epal..xsrasi dgn zincofer..ngatkn da tdo xmunth..hah sejam lps tu tebeluek semua...skrg dr suggest tkr maltofer..xtau la ok ke x tggu nxt month check up.plk