muntah makan zincofer

Hrni first day sy makan zincofer..tp sy muntah balik..kenapa jd begini..sedihnya sy..sblm ni mkn obimin xde la jd mcmni..

14 Balas

Saya kjew ngn dr kat kementerian kesihatn..dia ada suggest klu x ok ngn zincofer boleh tukar ngn obimin plus...obimin plus ada jual kat luar...mungkin bdan kita x sesuai ngm vitamin tu...saya pun ada maslah mcm sis...cuti ni bru nak cari..dh 11 week saya dh stop 2 hari mkn zincofer allhamdullilah rasa loya tu kadang2 ja...