Due date dah dekat(17/8/20)

Hrni dh 38w3d.. tp blom ada tanda2 besar nk kluar😣 just malam2 dy mngeras kjap..pstu aktif lg..n kdg2 just sakit ari2 je.. dh cuba byk jln n bwt squat.. tp mcm xde tnda pon😭 risau tkot overdue.. ni first baby..pliss mommy share tips nk bg baby kluar sblm due..

Due date dah dekat(17/8/20)
17 Balas

Teruskan byk bjln..squat2 tu kurangkn,nnt menambhkn lg sakit d ari2.Cuba minum milo+butter suam mlm2 b4 tido.

4y ago

owh mcmtu.. tq sis sbb sharing.. sy xtau..kdg time jln tiba2 sakit pn sy trus duduk😂 jd lpsni even sakit pn kne teruskn jln la ye.. faham2.. sbb ni ank first.. bnyk bnde xtahu.. hehe..