28/8/20 - Genap 40weeks

Harini dh msuk 40weeks but still no sign labor.. just mlm2 je asyik sakit mcm senggugut,sakit pinggang, n kluar bnyk lendir.. bukan kputihan sbb wrna mcm telur mentah.. klo xbrsalin dlm msa seminggu ni,trpksa lh induce on 4/9.. dh bwt exercise mcm2 dh.. squat pn dh.. jln pn bnyk.. brsama suami pn dh😌 bila la ank ibu nk kluar ye ..#firstbaby

1 Balas

InshaAllah, anak ibu tunggu hari merdeka kot. Hihihi. Semoga cepat bersalin, dan dipermudahkan segala urusan sis ya.

4y ago

ameen.. tq sis.. td ada contraction.. bukaan bru 1cm n doc suh balik dlu.. hehe.. xsabar je nk jmpa bby