Berat naik

Hrmmm acane ni🤨baru 20weeks, dlm sebulan berat naik 5kg😢sy baru nk masuk kali ke 3 p checkup dekat kk. Sebab sekali sebulan je kene p. Dh dua kali aritu p checkup, berat maintain ja 45kg, ni mnggu depan kali ke3 nk kne p checkup, timbang berat sampai 50kg dh...agak agak normal tak erk naik berat sampai camtu😢sebelom preg, susah giler nk naik berat even mkn bnyk sekali pon, ni dlm sebulan 5kg naik,, risau pon ade nk p checkup nanti ..nk diet mcm x sempat dh....

1 Balas

cek buku pink, ikut kiraan BMI u masa booking. kalau Berat Tu normal untuk BMI u, xpayah risau.

2y ago

masa mula2 buka bku pink aritu, bmi sy underweight,, skrg jd normal bmi gara2 naik 5kg tu😂😂