Berat turun

Hye mommy² nk tnya hari ni sy p cek up berat turun.. Sblum ni naik jer.. Berat turun tandanya dh dkt nk melahirkan ke.. Pnh dngr mcm tu.. #Menghitung hari dh 37weeks harini... ?

8 Balas

Ye. Slalunya dihjg kehamilan berat kita akan turun. Tanda hari melahirkan dh dkt la tu.. Get ready mommy.. ☺️

5y ago

Welcome sis.. Semoga selamat bersalin nnt dan dipermudahkan semuanya..

Tah thu pula rasa makin nak beranak makin naik berat mgkin sis stress sebb fikir tkut nk bersalin ye

5y ago

Yaya 😅😅

Ha'aah tanda nak bersalin, saya pon berat turun minggu ni checkup 37week juga 😊😊

5y ago

Ouh ya.. Smoga dpmdhkan urusan kita smua bsalin nt.. Aaminn...

Saya pulak nak masuk 38w makin banyak naik berat 😂

5y ago

Yer ke.. Hati senang kot.. 😄

Sy pun 36 week berat trun..

aik.. mcmtu ke dear?

5y ago

Tak tau la.. Dngr pndpt stengah org la...

Baru dengar ni...

5y ago

Sma la sy pun bru tau jer.. Xtau betul je x..

ye ke