Braxton Hicks

Hri ni 2x kena braxton hicks.. Sakit nya yg amat memulas perut Skrg dh 35w Adakah tu tanda yg sy akan bersalin

13 Balas

Klu sakit kerap selang 10minit.. Pastu makin kerap selang 5minit.. Selang seminit.. Tu baru betul2 nk bersalin... Dan biasanya nk bersalin ada kuar darah@air ketuban...

5y ago

Tp setengah org xdek kuar tanda mcm sy sis .. Terus sakit tp bile sakit tu mkin kerap n mkin cpt itu bru btul2 contraction .. Yg ni jenis contraction palsu sakit cume xkerap ..