Baby

How to teach 3months old baby using bottle with EBM. Had tried for a week but he still refuse the bottle.

8 Balas

anak ke 2 sy dri kecik ajar susu badan . masa dia 3bulan pon tak nak minum guna botol walau pon susu perahan . saya pernah guna 1cara . puting botol tu mesti kena jenis besar macam bentok payudara . saya guna jenis puting botol event . saya tekap kan kat payudara saya seolah dia susu badan padahl kita nak melatih dia cube puting botol pula 😂 . sekrg dia dh besar sethun dh . minum botol puting apa pon dah xkesah dh dia janji ada susu . puting kosong mmg xnk smpai skrg .