nausea

hi. how u guys handle nausea during fasting month? im 10 weeks pregnant btw.

4 Balas

Kalau saya tiap kali sahur penutup makanan saya asam boi..da juga saya bpuasa sekerag hari sbb rasa mual, nak pengsan dgn cuaca panas.. Klu xlarat bbuka ja puan..

https://my.theasianparent.com/rawat-morning-sickness/.. Tak pun, buka puasa je klu xlarat sgt, Allah dah bg kelonggaran utk wanita hamil 😊

5y ago

Thank you for your sharing 🌼

Time sahur i akan makan asam sikit. Tapi selalu nye tengah hari tu akan bukak sbb tak tahan sangat, sbb dah sekali pening² 😅

Still baru lg sis.. Better jgn puasa.. Puasa boleh ganti.. Ksian baby x dpt khasiat..