Bayi usia 2bulan

Holaa2 mommy semua..utk pertama kali sy nk tnya tntg baby..klu xsblm ni tnya tntg prgnnt je??.. nk tnya normal ke bayi usia 2 bulan nngis meragam ..da tukar pmpers da bg ssu knyg da letak mnyk at prut tapak kki n blkg bdn ..tp still meragam lg..meragam siang2 hari..??‍♀️

1 Balas

Bby ni dia bkn nk susu je.. Bkn nk kita tkr pampers dia je... Bkn nk disapu mnyk je... Dia nk kita peluk... Kdg2 borak dgn dia.... Mcm kita la.. Xkn kita nk mkn, mandi, minum je kan...

4y ago

Kalau tu ank 1st enjoy je layan bby tu. ..sbb xtekejar sgt dgn ank2 lain