Barang baby n ibu tak beli lagi

Hmm tah la... due tak lama dah. 2 bulan je lagi. Tapi tak standby apa lgi. Komitmen banyak. Barang bby n mak pun tak beli apa. Try buat preloved baju2, tapi takde yang nak beli...kadang2 sedih n takut tak dpt sediakan... suami ada, tapi suami sorg yang bekrja...gaji tolak hutang semua dah tinggal berapa je.... 😭😭 Ya allah, permudahkanlah urusan ku dan suami.....🤲🏼🤲🏼😭 Sesiapa yang nak cari baju raya,jubah atau kurung size s/xs boleh wsp sy🥺 dreesss freesize pun ada...sy nak jual murah je, tupun utk beli barang baby. Harap ada yang sudi bantu saya.🥹

2 Balas

Semoga dipermudahkan urusan puan dan suami. Sy ada beberapa barang baby extra cobtoh mcm set tilam baby kalau puan perlukan