Salam, Kedai mana untuk beli barang baby yang murah dekat Seremban, Senawang di negeri sembilan ?

Tolong saya sebab dah 24 week ini tapi satu barang tak beli lagi, ingat nak beli di shopee tapi kawan dah kena scam rm 200. Saya bajet dalam 1K. Apa je boleh beli? Tak tahu nak beli apa juga ni. Nak murah dan berkualiti. Tolong list kan barang baby dan barang ibu sekali. Apa yang penting je saya nak beli

2 Balas

klau sy dh settle smua beli brg...senarai brg yg sy beli 1.barut baby-3helai 2.kain bedung-2helai tp beli dlm shopee 3.tub mandi baby-ni pun shopee 4.tungku baby-1set shopee 5.tuala mandi baby-2 helai 6.minyak ubt-2 botol sy beli minyak telon dgn yuyi 7.botol susu-2 8.tisu basah baby-sy beli yg dlm bekas pstu ad refil then 1 lgi sy beli extra untuk bwk ke hospital nnti 9.baju baby-2helai lengan pendek 3 helai lengan pjg sy beli sikit je sbb baby cpat besar 10.detergent untuk baju baby-1botol 11.pencuci botol dan berus cuci botol susu 12.mitten and botten-3 pasang 13.topi baby-1 14.tilam kekabu baby-sy beli satu set dh ad klambu skali dlm shopee 15.mandian baby-sy beli yg 1 set skali dgn lotion kat dlm brg baby yg tu je dlu sy beli klau brg ibu plk 1.stoking-2psg 2.bengkung-2 3.set pantang-sy lupa plk beli jnis apa 4.maternity pad-1 pek besar 5.seluar dlm pkai buang-sy beli 2 bungkus 1bungkus ad 4 helai 6.krim panas 7.tungku untuk ibu-yg ni xbeli mmang dh ad kat rumah 8.mandian herba untuk pantang 9.bwg putih goreng untuk mkn dlm pntang-1botol mak sruh beli😂 yg tu je sy ingt

2y ago

pampers newborn baby je sy xbeli lgi sbb xthu nk beli jnis apa

sy pon xde beli apa2 lg sis .. dah 24week jugak .. tngh tngk2 jugak brg2 bby ... cuba try tngk kt fb ke kot ade jualan gudang bby ke ... mungkin murah sikit kan .