Sesi Namakan Kembar

Hmm... 🤔 Dalam keluarga awak anda gen kembar tak? Kalau awak anda bayi kembar, apa nama pasangan yang anda rasa comel sangat? Jom kongsi! Kalau min... pasangan boy dengan girl Ali dan Aliya. Kalau girl dengan girl mungkin Orkid dan Lilly. Kalau boy dengan boy, Yusuf dan Yamin! 😍

Sesi Namakan Kembar
36 Balas

Belah suami sy kembar belah sy pon ad kmbar klau sy dpt anak kembar la kn nak namakn Boy 1:mohammad khasyi habib Boy 2:mohammad khasyi huzairi Girl 1: nur khalisya humaira Girl2:nur khalisya hayfa Tetap nak buh nama tu sy suka Insha allah skrg tgah tggu nk bersalin je...scan bby girl jd nak nama kn nur khalisya humaira

Min suka... Pasangan boy + boy - Yusuf dan Yamin Pasangan girl + girl - Orkid dan Lilly Pasangan boy + girl - Ali dan Aliya.

doakan sya dpt ank2 kembar ya momies2 skalian....suami sya kuat genetik kmbar..sluruh kluarga dia ada ank2 kembar...hehe

Boy + Boy Mateen Rafael Mateen Rifaee Girl + Girl Marsha Raeesa Misyaa Raeesa Boy + Girl Adrian Akasya Adriana Akasya

Adik tiri. Ikotkan takde baka kembar pon dlm keluarga bapak and keluarga mak tiri. Kembar lelaki asrul & aswan.

teringin jga ank kembar, nama mgkin safa nurul safwana safi nurul safiyyah luqman al hakim nurman al halim

Maryam hafizah & sarah hafizah Muhammad faiz hafiz & faizah hafizah Muhammad hafez & Muhammad harees

Muhd Fahmi Muhd Fahim Nur Anis Nur Anissa Shafiq Shafiqah Aafiyah Humaira Aaisyah Humaira

Saya baru lahirkan kembar 14/2 thn ni..Kembar gegirl..🥰 Dhia Raisha ❤Dhia Rania

Boy boy - luqman & nuqman Girl girl - aisyah & humairah Boy girl - haziq & haziqah