Boy or Girl?

Anda berharap untuk dapat baby boy or girl?

Boy or Girl?
910 Balas

Saya okay je dua2. Mula2 nak girl, dah siap cari nama girl dah. Tiba2 masa scan doktor kk cakap, nampak macam boy tapi tak sure. Dah doktor cakap macam boy, tiba2 kita rasa nak boy. Lepas tu bila orang dok tanya jantina baby kita apa dan kita bagitau apa yang doktor cakap, semua kata girl lah tu. Terasa macam, eh doktor ni. Bagi harapan palsu ni 😂. Orang mula2 nak girl, dia cakap macam boy. Bila dah berharap boy, ramai comment kata girl 😅. Bila jadi macam tu, dah tak kisah boy atau girl. Dua2 pun rezeki. Cuma doa semoga baby selamat, sihat dan sempurna cukup sifat. Dan bila lahir, alhamdulillah baby boy 👶🏻

Praise the Lord, kali ni 2020 dapat baby girl dan menjadikan saya dapat anak sepasang. Dan disebabkan keadaan ekonomi dan cabaran yang makin mencabar, rasanya dapat sepasang anak dah cukup. So, saya dan suami nak fokus besarkan mereka dah. Mohon doakan kami ya rakan-rakan TAP semua ♥️♥️

Klau boleh nak ank sulung lelaki la kan....tapi naluri hati ini mngatakan ank dlm perut ni perempuan pergi scan pon bby mlu2 nk tunjuk jadi terima la jji ank di dlm perut ni sihat dan Allah s.w.t permudahkan urusan segalanya bulan 12 ni.Amin ya Allah...

Tak kisah pon anak lelaki atau perempuan..janji sihat tubuh badan sihat akal pemikiran tu pon dah syukur sanggat..but now still menunggu belum ada rezeki lagi..semoga allah sentiasa mendengar doa kita..aamiin...ttc 2year

Baby boy . Masa mengandungkan anak first teringin nak anak lelaki . Last² keluar girl . Syukur Alhamdulillah . Perangai pun lasak mcm anak lelaki🤣 tak behave betul . Harap untuk yg kali kedua nie lelaki lah . Aamiin🤲🏻💜

Alhdulillah sy dapat melahirkan baby boy 20/2 haritu..usia dia dah 32 weeks..tp Allah lebih sayangkan dia..skrg Alhamdulillah sy di beri rezeki hamil lg dah 19weeks..mommies2 tlg doakan semoga kali ni semuanye baik2 saje ye 🙂

SEPASANG BOY AND GIRL BABY TAHUN 2020 UMUR 26 THN CUKUP 8ANAK🤗 2010 - 3KEMBAR - 2BOY 1GIRL 2019 - 3KEMBAR - 3 GIRL 2020 - 2KEMBAR - 1GIRL 1BOY

3y ago

Wahhh 😍😍 bestnya

Baby girl. Smua menanti2 kan girl dlm keluarga. Adik beradik suami & anak buah smua lelaki. Harap2 dpt baby girl. Anak perempuan yg dinantikan. InsyaAllah aaminn. Yang penting sihat aaminn.

Saya dah ada two twin girl Jdi kesian kt en somi sbb dia pun nk geng juga Tgokla nnti keluar babygirl ke boy , lagipun dia ada ckp kalau dah rezeki kita dpt tu , terima ja la jnji sihat sudah

Dah 2 baby girl Ni kali ketiga scan doc kata baby kepit baby girl ni Hehe Kesian husb nak sgt baby boy sbb dia nak ada juga geng Tp tkpala kalau dapat baby girl pun jnji sihat semuanya