Susah tidur

Hm lately ni susah sangat nak tidur time malam ? is it normal utk preggy mum 30 weeks? Anyone mcm saya tak?

42 Balas

Sama mcm sy.. Mlm2 mmg ssh utk tido.. Tido kiri xkena kanan xkena.. Kejap2 ke toilet.. Sy dh 35w.. Bertabahla

Same goes to me. Baru 25 weeks. Mmg susah nak tido tambah2 lutut pula luka terjatuh. Pedih je rasa 😔

Saya senang tidur dari awal sampai akhir pregnancy. Sebelum tidur suami tolong urut badan kaki nyenyak tidur.

Normal kot sis,,she nih start dri 30w smpai skrg 38w susah tido mlam.. Tpi siang tuh brabis jgaklah nak tido.

Saya 34mingu mmg tk boleh nak tido... Pusing sini tk kena sana tk kenaa... Siang elok pulakk tido😅

Saya skrg 24w kalau terbangun susah suda mahu tidur balik.. Kadang2 juga gatal 1badan mcm ada semut

Normal. Nanti nak dekat bersalin lagilah. Sy anak kedua 38w skrg mmg malam tido dlm 3/4 jam je.

Sama... Waktu ni bersyukur sgt w30 tapi perut x besar mana. Tapi still susah nak tido. Haha

emm sy bru 25 weeks.. dh x ckup tido, susah lena even mata mngantuk.. badan smpai sakit

Same lah..now 32week..kdg2 sampai subuh x tido...lepas subuh bru dpt lelap...🥴🥴