Susah tidur

Hm lately ni susah sangat nak tidur time malam ? is it normal utk preggy mum 30 weeks? Anyone mcm saya tak?

42 Balas

Normal sis.. Saya pun mcm tu. 35w+ dah .. Xsama tidur siang dgn tidur mlm.. ?

Sama lah sis.. Tidur dalam kul 11 camtu.. Dah bangun kul 3 pg terus tak leh tido..

Normal sis..kdg2 syok2 tdr tbgn pla,nk dekat2 nk salin lgi la ssh nk tdr..

sama sy..bila dah sedap tido boleh terjaga sampai pg baru bleh tido semula

kite sama... sy start 7 bulan ritu dh mula x senang tido

sya dri awl preggy smpai lh 31weekstdayds ni kuat tidor

Sy baru 26weeks pun susah tdo...smpai tdo duduk...huhu

Sy dr awl preggy smpaila skrg dh 26w,mmg ssh nk tido

Sama lh sis ssh tidur mlm tpi kuat tidur siang

Trimester ketiga perut besar standard la ?