takot

hm arini sbtu.. esok da ahad.. isnin sy dah kena pergi hosptl.. baby saya songsang.. isnin nie saya masuk 37w... risau la.. kalau kena czer. tk de pape ke?

2 Balas

Sis zikir nabi yunus banyak2 ye. Tenangkan hati. Jangan fikir sangat tau. Nanti stress. InshaAllah Allah permudahkan semuanya. Janji anak & ibu selamat ok 😇

5y ago

Samasama

Saya dlu baby melintang. Ahad pagi cek in, pagi isnin czer 37weeks 6 days. Takde apa3 yg perlu risau sis, yg penting selamat.