risau due date arini

Hai ibu2 smua...risau la arini patut da beslin tpi tkde tanda akan bslin arini...arini 40 minggu da...anak kedua dlu hmpir kne induce hrp yg ke 3 nie jgn la induce biar sndri la baby Kuar..tkde paksaan? ibu2 ade petua tk bukakn jln...risau dok pikir kt baby je kt dlm nie...tdi bt ctg cek jantung baby smua tu..ok..

2 Balas

Semoga dipermudahkan sis. Tak lama lg boleh cium baby 😊

Bykkan bersama....bykkan berjalan...n pjuk bby utk keluar

4y ago

Bjln satu umh da...bt kje umh...cume umh sy tkde tangga...kne pujuk baby ni yg sedap sgt kt dlm...hati risau mcm2 pikir...hmmm