My baby always

Hilang stress bila tgk dy😁.. Nk pantau pdpr utk 2 org kakak lg, dgn yang x nak buat, dgn yg x beri kerjasama, buat video, edit video,, mcm2 pengalaman musim PKP ni😅. . Smoga kita smua dilindungi dr wabak Covid-19

My baby always
9 Balas

Aamiin ya rabbal alamin. Moga dipermudahkan mommy jadi kawan dan cikgu untuk anak-anak. Si adik ni mesti pandai behave masa kakak pdpr hehe 😘

Kalau time anak-anak tidur bila tengok dia lagi hilang stress walaupun sekejap je kan🥰

Inilah ni yang sellu d tengok d IG ni.. C tomel2 ni ba.. Sihay2 selalu wahai anak

alololo..someinya awak😍😍

Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Bam2 comeeellll..

cutenya 😍

comell

aminn