ini makne nya positif ke??

Hiii. Sye nk bertnya lh.. law tanda mcm niee mksd nye positf ke??? Sye lewat period 2 mnggu dh.. sye check pagi tdi around 4 pg mcm tu.. sptt nye sye period 26/9 hri tu.. boleh bg jawapan x??? Sye dh kawin dkt setahun. Esk anniversary kami ? hope ada berita yg baik buat kami...

ini makne nya positif ke??
52 Balas

Hai sis, tahniah. Maaf bertanya, sis dh pegi buat checkup klinik ke? Dokt dh sahkan sis pregnant ke? Maaf sekali lagi, saya bertanya sebab pagi ni saya buat upt. Result test sama macam sis. Satu line kabur. Saya dh lewat period 3 hari. Tak tahu samaada pregnant ke tak😞

5y ago

Hi.. masih awal lagi tu awk. Tnggu lagi semnggu. Sgg sye pon lewat smnggu jgk period bile check upt pon -ve. Nie sbb tnggu lagi smnggu. So jadi +ve cume line xberapa nmpk. Tnggu lagi smnggu lgi baru nk try test dulu lps tu baru g klinik.. insyaAllah ada rezeki buat awk dn sye ok 😘

Alhamdulillah, tahniah. Semoga lepasni saya pula hamil secepatnya sebelum hari anniversary ♥️Aamin ya allah

5y ago

Aminn.. semoga ada rezeki buat awk pulakkk

Al-hamdulliah..tahniah sis..positif ni..semoga ini hadiah anniversary buat sis & suami..happy anniversary sis..

5y ago

Thnks atas doa yee.. 😘

Tahniah..sy pun dh 9 bulan kwen,pun baru dikurniakan anak,skrg pn msih bru lg 5week

5y ago

Thniahh jgk buat awk..

Positif sis.. Nk double confim.. Esok sis g klinik terus.. Nanti dia suruh buat ujian air kencing

tahniah kak. inshaa Allah semoga Allah pelihara akak serta kandungan akak ❤️

5y ago

aminn.. thnks atas doa nnyee..

Alhamdulillah mcm positif tu sis.. Inshaallah ade rzeki smua yg berttc...

Happy anniversary sis..tahniah atas hadiah yg tak ternilai tuh 🤗🤗🤗

5y ago

Thnks you.. hopeee kehadiran nie buat rezeki buat kami.. 😘😘

bestnya..alhamdulillah..doakan saya hamil juga ye

Hiii... Dgn pgalaman, biasanya mcm ni pregnant dah...