puting kosong

hii , tahu tak puting kosong yang lembut untuk bagi anak yag baru nak belajar isap puting . anak saya asik nak ngempeng . bila dia dah tidur then takrasa dalam mulut dia ade puting dia menangis , terus besar biji mata eh . dah try beli pigeon dan tollyjoy dua-ii dia xnk .

puting kosong
12 Balas

mak sy pernah ajar.. kalau bby taknk hisap puting, cap sikit madu kat hujung puting tu, bg dia rasa bila dia hisap sedap, lama² dia nak..

3y ago

maaf puan.. baby bawah 1 tahun xboleh kasi madu.. takut baby tu kena alahan yg membawa maut.. kalau xkena xpe.. kalau dah kena.. buat apa pun xguna dah..