puting kosong

hii , tahu tak puting kosong yang lembut untuk bagi anak yag baru nak belajar isap puting . anak saya asik nak ngempeng . bila dia dah tidur then takrasa dalam mulut dia ade puting dia menangis , terus besar biji mata eh . dah try beli pigeon dan tollyjoy dua-ii dia xnk .

puting kosong
12 Balas

saya pon mengalami masalah mcm sis. segala jenis puting, brand, semua beli, semua tanak. puting mak dia je nak. situasi ni jadi sampai 4 bulan. lepas tu, dia slow2 tidur xnak puting mak dia dah sebab dia nak tidur style lain. dodoi la, babap montot la 😂😂😂 masalah lain pulak, nak hisap jari je kerja sampai basah baju, basah tudung mak dia, basah semua la hahahaha adoi