anak kedua

hii siapa sama due dengan saya 7/6 🥹

26 Balas

Saya ikut ovulasi 10/6 ikut redd 5/6 ... 3rd baby.. semoga kite2 semua selamat bersalin dan baby sehat sentiasa... 🤲🏻

3mo ago

sama la kite 10/6..tp kena serah diri 38 w lebih sbb gdm

hai,sy ank ke dua 17/6 .. semoga allah permudahkan urusan kita semua . skrg tgh alami kerap ke tandas(kencing 😂)

🙋🏻‍♀️ kalau ikut kiraan LMP, 7/6. tapi kalau ikut kiraan hari ovulasi, 10/6. anak kedua juga 🤭

Sy 9/6...sbb Sy sangkut gdm kena awal dua minggu dari tarikh ni...semoga dipermudahkn urusan kita ye...

Sy. due date 7/6. risau takut lebih awal sbb low Hb, GBS positive, GDM. Anak pertama.

Sy due 09/06 second bby🥰 semoga ibu2 smua dipermudahkan bersalin nnti❤️❤️

Saya pon due date 7/6 first mom..harap kita semua dipermudah urusannya🥰

hi saya 20/6 semoga kita semua dipermudahkan segala urusan bersalin nanti

Hi saya 10/6 hehe. tapi tulah hb sampai sekarang tak naik naik 🫠

𝐬𝐲 𝟒/𝟔 𝐭𝐩 𝐝𝐨𝐜 𝐛𝐠 𝟏𝟎/𝟔