39w 3d..

Hii semua. Nak tnya.. harini saya 39w 3d, td ada keluar lendir + darah... & contraction dah sakit.. pegi hkl check jalan buka 2cm.. pastu diorg suruh balik je.. normal ke?? First pregnancy..

4 Balas

Biasa kalau wad penuh n anak 1st dorg suh balik dulu.. Bila contractions kerap 10minit sekali baru g hospital.. Saya anak 1st dulu betul2 sakit 10minit n 5minit skali baru pergi hospital n sampai hospital dah 5cm terus kena tahan..

Biasa sbb 2cm memang akan suruh balik. Tapi kalau memang contraction setiap 5 minit pegi hosp cepat2 ye. Takut bukaan dah banyak.

4y ago

Hihi aamiin in shaa Allah. Semoga dipermudahkan semuanya ♥️🤗

Saya masa anak first bersalin di hkl jugak. Time tu check 2cm jugak, tapi kena stay hospital takde suruh balik.

4y ago

Ouhh yeke. Minta takde apa apa jadi kat awakla. Moga dipermudahkan urusan bersalin ye.

Klu mcm tmpat sy hospital xbg blik.. Sbb tkut bukaan berlaku dgn cpt

4y ago

Patutnya kena tahan tu sbb sis dh sakit2 perut